Forum Emner Indlæg Seneste indlæg
Ingen nye indlæg
4 7 Af Carl Anton Bærentzen for 4 måneder 1 uge siden
Ingen nye indlæg
Har du spørgsmål eller smarte løsninger af teknisk art, så beskriv det her, og lad andre byde ind med svar, eller lad andre få glæde af din viden. Hvis det vurderes, at erfaringerne og svarene vil være relevante som en del af den generelle online Nimbus vedligeholdelseshåndbog. Vurderingen vil bl.a. foretages ud fra antal stemmer løsningen får.
0 0 n/a
Ingen nye indlæg

Har du noget Nimbus relateret til salg, eller efterspørger du en del til din Nimbus, er dette forum et oplagt sted af starte. Det skal være motorcykel relaterede dele, hvilket inkluderer reservedele, udstyr, beklædning med mere. Sitets webmaster forbeholder sig ret til at slette emner der ikke opfylder kriterierne og på anden måde er upassende.

10 10 Af Gorm Wæhrens for 6 måneder 4 uger siden
Ingen nye indlæg
Er du i gang med med et projekt, eller har du andet der har interesse med renovering af Nimbussen, så skriv og læg billeder op i dette forum.
0 0 n/a
Ingen nye indlæg
I dette forum kan du skrive diverse indlæg, om emner der er relevante for Nimbus ejere og beundrere. ...det kan være historien om hvordan du fik din første Nimbus.
2 2 Af webmaster for 11 måneder 3 uger siden
Ingen nye indlæg
3 3 Af web18 for 3 måneder siden
Ingen nye indlæg
4 4 Af Helge Kjellander for 1 år 10 måneder siden
Ingen nye indlæg
Her kan du skrive om en tur du og din Nimbus vil køre, eller har du allerede været afsted kan du skrive beretningen i dette forum.
1 1 Af Peter Junker Iversen for 8 måneder 1 uge siden