Forum Topics Posts Last post
No new posts
4 7 By Carl Anton Bærentzen 4 months 1 week ago
No new posts
Har du spørgsmål eller smarte løsninger af teknisk art, så beskriv det her, og lad andre byde ind med svar, eller lad andre få glæde af din viden. Hvis det vurderes, at erfaringerne og svarene vil være relevante som en del af den generelle online Nimbus vedligeholdelseshåndbog. Vurderingen vil bl.a. foretages ud fra antal stemmer løsningen får.
0 0 n/a
No new posts

Har du noget Nimbus relateret til salg, eller efterspørger du en del til din Nimbus, er dette forum et oplagt sted af starte. Det skal være motorcykel relaterede dele, hvilket inkluderer reservedele, udstyr, beklædning med mere. Sitets webmaster forbeholder sig ret til at slette emner der ikke opfylder kriterierne og på anden måde er upassende.

10 10 By Gorm Wæhrens 6 months 4 weeks ago
No new posts
Er du i gang med med et projekt, eller har du andet der har interesse med renovering af Nimbussen, så skriv og læg billeder op i dette forum.
0 0 n/a
No new posts
I dette forum kan du skrive diverse indlæg, om emner der er relevante for Nimbus ejere og beundrere. ...det kan være historien om hvordan du fik din første Nimbus.
2 2 By webmaster 11 months 3 weeks ago
No new posts
3 3 By web18 3 months ago
No new posts
4 4 By Helge Kjellander 1 year 10 months ago
No new posts
Her kan du skrive om en tur du og din Nimbus vil køre, eller har du allerede været afsted kan du skrive beretningen i dette forum.
1 1 By Peter Junker Iversen 8 months 1 week ago